Reviews

Anneloes, Hendrik-ido-ambacht
4.6

04.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Rottier, Bedankt voor uw reservatie bij Ramada Plaza Antwerp en het doet ons veel plezier te lezen en ervaren dat u bij ons een fijne jaarwisseling hebt genoten en zich een stukje thuis heeft gevoeld. Ongeacht de reden van de uitstap naar Antwerpen is het onze grootste wens dat elke gast zich in ons hotel thuis voelt en geniet van onze service en faciliteiten. Wij werken daar elke dag aan om onze service en kwaliteit op dit peil te houden, zodat meerdere gasten hiervan kunnen genieten. We hopen dat we u nog veel vaker mogen verwelkomen en u ook een trouwe gast wordt bij ons. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

J.A.M. , Almere
4.4

26.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Jammer dat er geen raam open kan op de kamer voor frisse lucht. Het ligt t.o.v. Openbaar vervoer zeer gunstig.


Response:

Geachte heer, mevrouw De Roever - Truijens, Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om uw waardering te laten weten van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Alle evaluaties worden door ons beschouwd als een geschenk om te evalueren wat goed is en beter kan. Helaas is het inderdaad zo dat bij ons de ramen in de kamers inderdaad niet open kunnen. Dit is een feit sinds de constructie van ons gebouw en kunnen wij nu, hoe graag ook niet aanpassen laten. Wij trachten toch via klimaat regeling een zo aangename temperatuur te regelen in de kamers, die een fris gevoel bezorgt. Graag ontvangen wij u nogmaals en vaker in Ramada Plaza Antwerp. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Roland, Gijzegem
4.0

24.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Van Cauteren, Het verheugt ons ten zeerste dat u hebt genoten van een prima verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Dit gevoel van tevredenheid wensen wij al onze gasten te laten ervaren bij een uitstap naar Antwerpen. Onze bruisende metropool waar veel te ontdekken valt qua cultuur en uitgaan en ook lekker eten en drinken. Hopelijk mogen nog vele andere gasten ditzelfde gevoel ontdekken en herontdekken, als ze vaker naar Antwerpen op ontdekking zouden gaan. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Stephanie, Amersfoort
4.0

22.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

ik heb een prima verblijf gehad, dank u wel!


Response:

Geachte mevrouw van der Velde, Wij zijn verheugd te lezen dat u hebt genoten van een prima verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Dit gevoel van tevredenheid, een thuis gevoel van weg van huis, wensen wij al onze gasten te laten ervaren bij een uitstap naar Antwerpen. Onze bruisende metropool waar veel te ontdekken valt qua cultuur en uitgaan en ook lekker eten en drinken. Hopelijk mogen nog vele andere gasten ditzelfde gevoel ontdekken en herontdekken, als ze vaker naar Antwerpen op ontdekking zouden gaan. Tot gauw weer? Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

rob, valkenburg
4.6

10.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Smitsmans. Hartelijk dank voor het evalueren van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Wij zijn fier te lezen dat u daadwerkelijk heeft kunnen genieten van een aangenaam verblijf dat geheel naar uw wens was. Dit gevoel wensen wij al onze gasten eveneens toe bij eender welke gelegenheid dan ook. Graag verwelkomen wij u nogmaals in onze bruisende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Johannes, Rotterdam
4.0

08.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Geerligs Hartelijk dank voor het evalueren van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Wij zijn blij en trots te vernemen dat u daadwerkelijk heeft genoten van een aangenaam verblijf dat geheel naar uw veronderstelling was. Dit gevoel wensen wij dat al onze gasten eveneens kunnen ervaren voor welke gelegenheid dan ook. Graag verwelkomen wij u nogmaals in onze bruisende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Hopelijk heeft u dan ook de tijd om in onze gezellige Gozo bar te genieten van een lokaal Belgisch biertje of een gin & tonic cocktail, misschien met een klein hapje erbij. Caroline Lahou General Manager

Emilius, Nijmegen
4.0

02.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Our brief stay was excellent. Room was tidy, clean and comfortable. Excellent value for money.


Response:

Geachte heer Hummelink. Hartelijk dank voor het evalueren van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Wij zijn blij en trots te vernemen dat u daadwerkelijk heft genoten van een aangenaam verblijf dat geheel naar uw veronderstelling was. Dit gevoel wensen wij dat al onze gasten eveneens kunnen ervaren voor welke gelegenheid dan ook. Graag verwelkomen wij u nogmaals in onze bruisende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

koen, rummen
4.8

24.11.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Maris, Hartelijk dank voor het uitkiezen van Ramada Plaza Antwerp om te genieten van de pracht en praal die de metropool Antwerpen te bieden heeft. Het is ons streven om elke gast die bij ons reserveert hetzelfde positieve gevoel te bezorgen, die graag doen terugkeren bij een volgende gelegenheid. We hopen u dan nog vaker te mogen verwelkomen te Antwerpen zodat u opnieuw kan genieten van een welgekomen ontspannen verblijf en de unieke sfeer van Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Kirstin, Nispen
4.2

12.11.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Aerts, Bedankt voor het invullen van onze enquête na uw genoten verblijf in Ramada Plaza Antwerp. We danken u van harte voor deze waardering. Dit geeft ons de gelegenheid om te evalueren wat kan worden verbeterd en welke sterke punten als heel positief ervaren worden door onze gasten. Ik hoop u nogmaals en vaker te mogen begroeten als u opnieuw een uitstap plant of een dagtrip naar onze boeiende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Steven, Lommel
4.0

02.11.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Tielen, Hartelijk dank voor uw recente verblijf in Ramada Plaza Antwerp en uw waardering te tonen via deze review. We zijn zeer verheugd te ervaren dat u van alle faciliteiten van het hotel en de vriendelijkheid van ons personeel ten volle hebt kunnen genieten. Dit gevoel van tevredenheid is ons streven om alle gasten te kunnen laten ervaren. We hopen van harte u nogmaals en vaker te mogen begroeten telkens u onze bruisende metropool wil verkennen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager