Reviews

Peter,
4.8

29.04.2017

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Dear Mr Tornquist, Very nice review, thank you very much for this! It's great to read that your stay was so good. Hopefully until a next time in Ramada Plaza Antwerp Caroline Lahou General Manager

HEIDI,
5.0

14.02.2017

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Vanderstraeten, Het was voor ons een waar genoegen u te mogen verwelkomen in Ramada Plaza Antwerp. Deze waardering geeft ons veel voldoening en sterkt ons in onze overtuiging om zo voort te doen en al onze gasten trachten een zelfde tevreden gevoel over te houden van hun verblijf bij ons. Wij zeggen dan ook heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Billy Ka Ming,
4.4

12.02.2017

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Dear Mr Ming Lee, We thank you very much for being our guest in Ramada Plaza Antwerp and the positive evaluation you have given us from your stay. Our daily goal we make it to provide each guest a similar happy feeling when leaving the hotel and we hope that they will choose us again for a future visit to Antwerpen. King regards Caroline Lahou General Manager

Andi,
4.4

27.10.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Dear Mr Fosselle, Thank you very much for your recent stay at Ramada Plaza Antwerp. We are pleased to understand that you had a wonderful stay at our hotel. This is our goal day in day out to provide to each guest, no matter for what purpose of stay our property was selected. We look forward in welcoming again in the near future for your possible next stay in Antwerpen. Kind regards Caroline Lahou General Manager

Geert,
4.6

18.08.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Aangenaam verblijf met Jazz Middelheim-arrangement. Zeker voor herhaling vatbaar...!


Response:

Beste Mr Coussement, Hartelijk dank voor uw review. En inderdaad zien wij u hopelijk volgend jaar terug met Jazz Middelheim. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Andries,
4.0

10.03.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Koster, Het doet ons veel plezier om deze waardering te krijgen en te lezen van uw verblijf in Antwerpen in het weekend van 7 tot maart . Dit sterkt ons in onze overtuiging dat onze vele inspanningen lonen die wij doen op gebied van onderhoud en netheid in onze kamers. Ook is het ons streven dat al onze medewerkers gedurende het ganse jaar de service promise van Ramada Plaza Antwerp uitdragen en iedere gast een unieke ervaring bezorgen voor welke gelegenheid zij ons hebben uitgekozen voor hun uitstap naar onze bruisende metropool. Heel graag tot weerziens. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Macarena, Briancon
4.4

04.03.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Had a great stay!! Next stay abroad will be in Ramada Plaza.


Response:

Dear Ms Lara, Thank you very much for your appreciation of your stay in Ramada Plaza Antwerp. We are very happy to understand to you had a real nice time and stay while visiting Antwerpen. This feeling we aim to provide every guest who chooses to stay in one of our hotels in our exciting city of Antwerpen where much is to explore. We certainly look forward in welcoming you any time soon again. Kind regards Caroline Lahou General Manager

Patricia, Nieuwpoort
4.6

20.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Schitterend


Response:

Geachte mevrouw Van Der Veken, Het doet ons veel plezier om deze waardering te krijgen en te lezen van uw verblijf in Antwerpen in het weekend van 16 tot 18 januari. Dit sterkt ons in onze overtuiging dat onze vele inspanningen lonen die wij doen op gebied van onderhoud en netheid in onze kamers. Ook is het ons streven dat al onze medewerkers gedurende het ganse jaar de service promise van Ramada Plaza Antwerp uitdragen en iedere gast een unieke ervaring bezorgen voor welke gelegenheid zij ons hebben uitgekozen voor hun uitstap naar onze bruisende metropool. Heel graag tot weerziens. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Marco, Rotterdam
5.0

06.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Versloot, Bedankt voor uw reservatie bij Ramada Plaza Antwerp en het doet ons veel plezier te lezen en ervaren dat u bij ons een fijne jaarwisseling hebt genoten en zich een stukje thuis heeft gevoeld. Ongeacht de reden van de uitstap naar Antwerpen is het onze grootste wens dat elke gast zich in ons hotel thuis voelt en geniet van onze service en faciliteiten. Wij werken daar elke dag aan om onze service en kwaliteit op dit peil te houden, zodat meerdere gasten hiervan kunnen genieten. Hopelijk kunnen wij ook eens tijden het jaar verwelkomen zodat u de mogelijkheid om te genieten van een lekker drankje of een gezonde snack. We hopen dat we u nog veel vaker mogen verwelkomen en u ook een trouwe gast wordt bij ons. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Hans, Mol
4.0

05.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Vervloesem, Bedankt voor uw keuze op Ramada Plaza Antwerp voor uw weekend uitstap naar onze bruisende metropool. Wij zijn verheugd te lezen dat u zich bij ons als gast thuis heeft gevoeld. Hopelijk een volgende keer neemt u dan nog even de gelegenheid te baat om te genieten van een lekker cocktail, een lekker Belgisch biertje of een heerlijk vers kopje koffie of thé. We hopen u nogmaals en vaker te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager