Reviews

jean-luc, hoegaarden
4.0

21.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Vandermeeren, Hartelijk dank voor het weergeven van uw waardering naar aanleiding van uw recentelijk verblijf in Ramada Plaza Antwerp. We hopen dat we u nogmaals en vaker mogen ontvangen te Antwerpen, zodat we u nogmaals kunnen verwennen en laten huiswaarts keren met hetzelfde tevreden gevoel. Dit gevoel trachten wij aan elke gast te geven die ons verkiest voor een aangename tijd te Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

arie, apeldoorn
4.2

21.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Van Der Jagt, Hartelijk dank voor Ramada Plaza Antwerp te hebben uitgekozen voor uw verblijf te Antwerpen. We zijn verheugd te ervaren dat u hebt genoten van onze moderne gerenoveerde kamers en de oprechte vriendelijkheid die wij ten allen tijde wensen uit te stralen en waar wij veel aandacht aan besteden. Het ganse Ramada team hoopt dan ook van harte u nog vaker te kunnen begroeten, net zoals vele andere van onze trouwe gasten. Met vriendelijke groeten en hopelijk tot binnenkort Caroline Lahou General Manager

Kristel, Opglabbeek
4.2

21.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Grondelaers, Het ganse Ramada Plaza Antwerp is zeer blij te kunnen lezen dat uw verblijf super is meegevallen en u zich bij ons een stukje thuis heeft kunnen voelen. We hopen dat we u vaker mogen verwelkomen in Antwerpen, waar wij ook nog meerdere hotels hebben van onze keten Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Mieke , Loppem
5.0

13.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Naessens, Hartelijk dank voor het weergeven van uw waardering van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Door onze investeringen in de kamers en het altijd weer elke dag onze gasten begroeten met een welgemeende glimlach, krijgen wij veel positieve reacties en gasten die steeds vaker de hotels van onze keten uitverkiezen. Wij hopen u nogmaals bij een volgende daguitstap te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Richard, HEACHAM
5.0

11.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Will stay here again if I have the opportunity


Response:

Dear Mr Gowland, Thank you very much for your stay in Ramada Plaza Antwerp and the positive feeling you have experienced when staying in Antwerpen. Me and my staff look forward into welcoming you soon again and for many more occasions to allow you to experience the same happy feeling home away from home again. Kind regards Caroline Lahou General Manager

Marcus, Bodenheim
4.6

09.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Dear Mr Schäfer, Thank you for staying at Ramada Plaza Antwerp and the grading of your stay. We are all proud to learn that your expectations were met when you chose our hotel for your stay in Antwerpen. This is our aim throughout the entire year to provide every guest the same happy feeling when choosing us and departing again from the hotel, when their stay is coming to their end. We look forward to your next arrival in Antwerpen. Kind regards Caroline Lahou General Manager

Wim, Hulste
4.0

07.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Eventueel bij hernieuwing bad vervangen door inloopdouche. Anders zeer goede bedden. Vriendelijk en hulpvol personeel.


Response:

Geachte heer Rosseel, Hartelijk dank voor uw waardering en uw verblijf te Ramada Plaza Antwerp. We hopen dat u nogmaals ons uitkiest voor uw volgend verblijf te Antwerpen. Naast goed onderhouden en mooie kamers, is oprecht en vriendelijk behulpzaam personeel een grote troef voor een hotel, dat onderdeel uitmaakt van een grotere keten van hotels in Antwerpen en België oa. Daar investeren wij ook veel van onze tijd in, net zoals wij gedaan de afgelopen 2 jaar met de vernieuwing van onze kamers en bedden. Wij danken u ook voor de opmerking over het bad en de inloop douche. Mocht daar ook ooit vraag achter zijn, kan dat misschien een overweging zijn. Bij een eventuele volgende renovatie. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

rene, beringen
5.0

07.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

100% tevreden


Response:

Geachte heer Vosch, We zijn net zoals u blij en tevreden dat u bij ons een absoluut prettig verblijf hebt genoten, dat u zich zo had voorgesteld, toen u Ramada Plaza Antwerp uitkoos. Dit is hetzelfde gevoel dat wij al onze gasten willen bezorgen, ongeach voor welke reden zij naar Antwerpen komen, voor werk of plezier. Hopelijk mogen wij u nog vaker verwelkomen, bij uw volgende uitstap in Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Nanoe, Neerpelt
4.8

07.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Vaesen, Hartelijk dan voor uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp en uw waardering die u heeft ingevuld op onze website. We wensen alle gasten hetzelfde gevoel toe bij hun keuze voor ons hotel en dat ze zich even goed thuis voelen bij ons, net zoals u dat heeft ervaren. Een vriendelijk woordje, een oprechte glimlach zijn voor ons net zo belangrijk als onze moderne, nieuw gerenoveerde kamers. Het ganse Ramada team hoopt u nog vaker te kunnen begroeten in de nabije toekomst. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

NAFISA, ANTWERPEN
5.0

04.01.2013

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

EVERYTHING WAS SUPER FROM THE LOBBY TO HOUSEKEEPING PERSONAL AND ACCOMMODATION WAS IMPECCABLE/ HOTEL TO RECOMMAND SURE WE COME BACK / MANNY MANNY THANKS FOR THE WONDERFUL AND JOYFUL STAY


Response:

Dear Ms/Mr Benamar, We are extremely proud to have your stay in Ramada Plaza Antwerp was to your liking and exceeded every expectation you had prior to arriving and staying at our hotel in Antwerpen. This is exactly the image and atmosphere we want that all of our guests come to experience when choosing Ramada Plaza Antwerp for their stay. Hopefully we are able to meet your expectations over and over again. Kind regards Caroline Lahou General Manager