Reviews

Macarena, Briancon
4.4

04.03.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Had a great stay!! Next stay abroad will be in Ramada Plaza.


Response:

Dear Ms Lara, Thank you very much for your appreciation of your stay in Ramada Plaza Antwerp. We are very happy to understand to you had a real nice time and stay while visiting Antwerpen. This feeling we aim to provide every guest who chooses to stay in one of our hotels in our exciting city of Antwerpen where much is to explore. We certainly look forward in welcoming you any time soon again. Kind regards Caroline Lahou General Manager

Patricia, Nieuwpoort
4.6

20.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Schitterend


Response:

Geachte mevrouw Van Der Veken, Het doet ons veel plezier om deze waardering te krijgen en te lezen van uw verblijf in Antwerpen in het weekend van 16 tot 18 januari. Dit sterkt ons in onze overtuiging dat onze vele inspanningen lonen die wij doen op gebied van onderhoud en netheid in onze kamers. Ook is het ons streven dat al onze medewerkers gedurende het ganse jaar de service promise van Ramada Plaza Antwerp uitdragen en iedere gast een unieke ervaring bezorgen voor welke gelegenheid zij ons hebben uitgekozen voor hun uitstap naar onze bruisende metropool. Heel graag tot weerziens. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Marco, Rotterdam
5.0

06.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Versloot, Bedankt voor uw reservatie bij Ramada Plaza Antwerp en het doet ons veel plezier te lezen en ervaren dat u bij ons een fijne jaarwisseling hebt genoten en zich een stukje thuis heeft gevoeld. Ongeacht de reden van de uitstap naar Antwerpen is het onze grootste wens dat elke gast zich in ons hotel thuis voelt en geniet van onze service en faciliteiten. Wij werken daar elke dag aan om onze service en kwaliteit op dit peil te houden, zodat meerdere gasten hiervan kunnen genieten. Hopelijk kunnen wij ook eens tijden het jaar verwelkomen zodat u de mogelijkheid om te genieten van een lekker drankje of een gezonde snack. We hopen dat we u nog veel vaker mogen verwelkomen en u ook een trouwe gast wordt bij ons. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Hans, Mol
4.0

05.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Vervloesem, Bedankt voor uw keuze op Ramada Plaza Antwerp voor uw weekend uitstap naar onze bruisende metropool. Wij zijn verheugd te lezen dat u zich bij ons als gast thuis heeft gevoeld. Hopelijk een volgende keer neemt u dan nog even de gelegenheid te baat om te genieten van een lekker cocktail, een lekker Belgisch biertje of een heerlijk vers kopje koffie of thé. We hopen u nogmaals en vaker te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Anneloes, Hendrik-ido-ambacht
4.6

04.01.2015

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte mevrouw Rottier, Bedankt voor uw reservatie bij Ramada Plaza Antwerp en het doet ons veel plezier te lezen en ervaren dat u bij ons een fijne jaarwisseling hebt genoten en zich een stukje thuis heeft gevoeld. Ongeacht de reden van de uitstap naar Antwerpen is het onze grootste wens dat elke gast zich in ons hotel thuis voelt en geniet van onze service en faciliteiten. Wij werken daar elke dag aan om onze service en kwaliteit op dit peil te houden, zodat meerdere gasten hiervan kunnen genieten. We hopen dat we u nog veel vaker mogen verwelkomen en u ook een trouwe gast wordt bij ons. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

J.A.M. , Almere
4.4

26.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

Jammer dat er geen raam open kan op de kamer voor frisse lucht. Het ligt t.o.v. Openbaar vervoer zeer gunstig.


Response:

Geachte heer, mevrouw De Roever - Truijens, Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om uw waardering te laten weten van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Alle evaluaties worden door ons beschouwd als een geschenk om te evalueren wat goed is en beter kan. Helaas is het inderdaad zo dat bij ons de ramen in de kamers inderdaad niet open kunnen. Dit is een feit sinds de constructie van ons gebouw en kunnen wij nu, hoe graag ook niet aanpassen laten. Wij trachten toch via klimaat regeling een zo aangename temperatuur te regelen in de kamers, die een fris gevoel bezorgt. Graag ontvangen wij u nogmaals en vaker in Ramada Plaza Antwerp. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Roland, Gijzegem
4.0

24.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Van Cauteren, Het verheugt ons ten zeerste dat u hebt genoten van een prima verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Dit gevoel van tevredenheid wensen wij al onze gasten te laten ervaren bij een uitstap naar Antwerpen. Onze bruisende metropool waar veel te ontdekken valt qua cultuur en uitgaan en ook lekker eten en drinken. Hopelijk mogen nog vele andere gasten ditzelfde gevoel ontdekken en herontdekken, als ze vaker naar Antwerpen op ontdekking zouden gaan. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Stephanie, Amersfoort
4.0

22.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:

ik heb een prima verblijf gehad, dank u wel!


Response:

Geachte mevrouw van der Velde, Wij zijn verheugd te lezen dat u hebt genoten van een prima verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Dit gevoel van tevredenheid, een thuis gevoel van weg van huis, wensen wij al onze gasten te laten ervaren bij een uitstap naar Antwerpen. Onze bruisende metropool waar veel te ontdekken valt qua cultuur en uitgaan en ook lekker eten en drinken. Hopelijk mogen nog vele andere gasten ditzelfde gevoel ontdekken en herontdekken, als ze vaker naar Antwerpen op ontdekking zouden gaan. Tot gauw weer? Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

rob, valkenburg
4.6

10.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Smitsmans. Hartelijk dank voor het evalueren van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Wij zijn fier te lezen dat u daadwerkelijk heeft kunnen genieten van een aangenaam verblijf dat geheel naar uw wens was. Dit gevoel wensen wij al onze gasten eveneens toe bij eender welke gelegenheid dan ook. Graag verwelkomen wij u nogmaals in onze bruisende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Caroline Lahou General Manager

Johannes, Rotterdam
4.0

08.12.2014

  • Total Rating
  • Efficiency and helpfulness of reception team
  • Standards of housekeeping and maintenance
  • Service and quality in bar and restaurant
  • Comfort of accommodation
  • Overall service and staff friendliness
Comments:


Response:

Geachte heer Geerligs Hartelijk dank voor het evalueren van uw verblijf in Ramada Plaza Antwerp. Wij zijn blij en trots te vernemen dat u daadwerkelijk heeft genoten van een aangenaam verblijf dat geheel naar uw veronderstelling was. Dit gevoel wensen wij dat al onze gasten eveneens kunnen ervaren voor welke gelegenheid dan ook. Graag verwelkomen wij u nogmaals in onze bruisende metropool Antwerpen. Met vriendelijke groeten Hopelijk heeft u dan ook de tijd om in onze gezellige Gozo bar te genieten van een lokaal Belgisch biertje of een gin & tonic cocktail, misschien met een klein hapje erbij. Caroline Lahou General Manager